Yaşam

Geçen Hafta Televizyon ve Dizi Dünyasına damga vuran Olaylar ve Son Dakika Gelişmeleri!

28 Kasım – 5 Aralık tarihleri ​​arasında televizyon ve dizilere damgasını vuran olayları ve son dakika gelişmelerini sizler için derliyoruz!

Bakalım Kasım ayının son haftası ile Aralık ayının ilk haftası dizi ve televizyon dünyasında neler yaşandı.

1. Yeni dönemde herkesin ilgisini çekecek dizilerden biri de Dokuz Oğuz olacak. FOX’ta yayınlanacak olan dizi için heyecan başladı. Başrollerini Kubilay Aka ve Yasemin Kay Allen’ın paylaştığı dizinin detayları araştırılıyor. Peki Dokuz Oğuz dizisinin konusu nedir? Dokuz Oğuz dizisi oyuncuları kimlerdir? Dokuz Oğuz dizisi nerede çekiliyor?

2. Sosyete hayatının tanınmış isimlerinden Dilek Sabancı, şu sıralar reyting rekorları kıran “Yalıçapkını” dizisi hakkında paylaşımda bulundu. Bunu gören sosyal medya insanları hiç duracak mı? Doğal olarak durmadı ve Dilek Hanım’ın çapkınlığıyla nam salmış oğlu Hakan Sabancı’yı kandırdı!

3. Survivor’a katıldığı yıl Nisa Bölükbaşı ile yakınlığı sıkça konuşulan Barış Murat Yağcı yine gündemde. Biliyorsunuz yarışma bittikten hemen sonra çift birlikteliklerine sahip çıktılar ve ayrılık süreçleri kadar flört süreçleri de çalkantılı olduğu kadar magazin gündemini de meşgul etti. Yağcı’nın aşk hayatı doğal olarak durmaz. Yeni sevgilisinin bir Rus girişimci olduğu iddia edildi.

4. Fatma Nur Uçar, TV8’de yayınlanan Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyeliği yaptığı MasterChef programında bu hafta elendi. Programın tartışmalı, komik, asabi ama başarılı isimlerinden Fatma Nur’un MasterChef 10. hayalperesti olarak elenmesiyle gece sona erdi…

5. ATV ekranlarında yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu’nun “Kim Milyoner Olmak İster” programının son bölümüne damgasını vuran isim Koç Üniversitesi öğrencisi Elif Lara Soğancı oldu. Heyecanına yenik düşen genç yarışmacı, ilk soruya verdiği yanıtla izleyenleri şoke etti ve herhangi bir ödül almadan yarışmaya veda etti.

6. Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Camdaki Kız her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan yapımda karakterler dikkat çekiyor. Son olarak 58. bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız’ın 61. bölümünde öne çıkan oyunculardan birinin vedalaşacağı tartışması gündem oldu.

7. En az bizim kadar başımızı döndüren @dizikolik TikTok hesabı, çok popüler olan dizilerin burçlarını, siyasetlerini ve karakterlerini incelemeye devam ediyor. Şimdi ise Star TV’nin son zamanların en sevilen ve izlenen dizisi Yalıçapkını konu alan hesabı, ‘Yalıçapkını dizisindeki karakterlerin bir siyasi görüşü olsaydı hangi partiye fiyat verirlerdi?’ videosuyla gündem oldu.

8. Yayınlandığı döneme damgasını vuran ve popülaritesini bir nebze olsun kaybetmeyen Kurtlar Vadisi’nde rol alan oyuncuların neredeyse tamamı unutulmazdı. Dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri de İskender Büyük karakterine hayat veren Musa Uzunlar oldu. Birkaç yıldır ekranlarda göremediğimiz usta oyuncunun yeni bir projeye başlayacağı haberi hayranlarından büyük ilgi gördü.

9. Art Sokaklar bildiğiniz gibi Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biridir. Tam 17 yıldır ekranlarımıza konuk olan Sanat Sokaklar cephesinde sular durulmuyor. Geçtiğimiz haftalardan bu yana çekim süresi 45 gün olarak açıklanan yapımın kanalının değişeceği tezi gündeme bomba gibi düştü.

10. Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen yarış programı Nedime Mutfağı’nın neşeli sunucusu Nursel Ergin, yetimhanede yaşadıklarını ilk kez gözyaşları içinde anlattı. Ergin’in hikayesi izleyen herkesi derinden üzdü.

11. Survivor’ın olaylı aşıklarından Nisa ve Ögeday, kafamızı karıştıran bir hareketle yine magazin gündemine düştü. Birlikte katıldıkları Survivor All Star programında sevgili oldukları söylenen çift, programdan ayrıldıktan sonra bu durumu çoktan kabul etmişti. Bir süredir birlikte olan Nisa ve Ögeday’ın son hareketleri ayrılıkları olarak yorumlandı.

12. Bir süredir yeni projede yer almayan Defne Samyeli, Kingslayer ve Ömer dizilerinden gelen teklifi reddederek ATV’nin sevilen yapımına katılıyor.

13. Yeni sezonda başarılı diziler ekranlarda yayınlanmaya başladı. Ancak bazı diziler beklentileri karşılamadığı için finale gitmeye karar verdiler. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Show TV’nin sevilen dizilerinden biri yakında ekranlara veda edecek.

14. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Anlatmasam programında olaylar bitmiyor. Derginin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Seren Serengil, programda yerli dizileri eleştiri yağmuruna tuttu. Geçmişten günümüze birçok yapımın adını veren Serengil’in bu kez hedefi STAR TV’nin fenomen dizisi Yalıçapkını oldu. Serengil, “Ahlak dışı hikayeleri seviyoruz” dedi.

15. Sosyal medya hesabında yayınladığı müstehcen fotoğraflarıyla şaşırtan eski Survivor şampiyonu Turbo Turabi, şimdi de Survivor hakkında ortaya attığı bomba teziyle konuşuluyor. Kamera arkasında yaşananları ortaya çıkaran Turabi’nin paylaşımı gündem oldu.

16. Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay’ın paylaştığı yeni uyarlama dizi Ömer, seyirciyle buluşmak için gün saymaya devam ediyor. İsrail dizisi Shtizel’den uyarlanacak olan Ömer dizisinde kimler hangi karakteri canlandıracak, orijinaliyle örtüşüyor mu, Ömer dizisinin konusu ne ve oyuncuları kimler, gelin birlikte öğrenelim!

17. Son zamanlarda hepimizin bahsettiği tek bir TV programı var: Kingfisher! The Kingfisher adlı hit diziyi izliyorsanız, Esme karakterini tanımış olmalısınız. Dizide Seyran ve Suna’nın annesi Eşme’yi canlandıran Sezin Bozacı’nın gerçek hayattaki durumu dikkatleri üzerine çekti!

Geçtiğimiz hafta 18. MasterChef’e veda eden yarışmanın tartışmalı ismi Fatma Nur Uçar, elendikten sonra Instagram canlı yayınında programın kamera arkasını anlattı. Son gecede Barış’la yaşadığı aşktan Gamze’yle yaşananlara, Burak Kaya’yla yaşadığı tartışmadan gözdesi olarak gördüğü isimlere kadar bomba açıklamalar yapan Fatma Nur gündem yarattı!

19. Show TV’de uzun yıllardır seyirciyle buluşan Didem Arslan’la birlikte ‘Terkedilmişlik’ programı şu sıralar yaprak dökümü yaşıyor. Müge Anlı’nın rakibi olan program grubundan bazı çalışanların birer birer istifa ettiği iddia edildi.

20. Sevilen dizi Art Sokaklar yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir izleyici kitlesine sahip oldu. 16 yıldır yayında olan dizinin çekimleri 45 gün ortasında verildi. Kanal D’de yayınlanan dizinin yakında ATV’ye aktarılacağı iddia edildi. Dizinin başrol oyuncusu İlker İnanoğlu, Sanat Sokağı’nın gidişatı hakkında açıklamalarda bulundu.

21. Türk televizyonunun en efsane evlilik programlarından Kısmetse Olur ‘Aşkın Gücü’nün yeniden başlayacağı söylendi! Türkiye’de evlilik programlarına getirilen yasak halen devam ederken, maçın bir internet platformundan yayınlanacağı da söylentiler arasındaydı! Peki Kısmetse Olur ne zaman ve nerede yayınlanacak?

22. Başrollerini Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın paylaştığı Gülseren Budayioğlu’nun kitabından uyarlanan Çöp Adam dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Çöp Adam 1. bölümde çıplak erkek ve kadının olduğu küvet sahnesi gündeme bomba gibi düştü!

23. Kim Milyoner Olmak İster? gündemin öne çıkan yapımlarından biri oldu. Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu’nun yaptığı bilgi yarışmasında bir yarışmacı daha dikkat çekti. Yarışma sırasında ve ünlü oyuncuyla sohbet ederken sakız çiğneyen genç yarışmacı tepkilerin odağı oldu.

24. Kıyamet yarı finalinde diziye veda eden ve Neva karakterini canlandıran Başak Gümülcinelioğlu, Show TV’de başlayacak olan Sipahi dizisinin kadrosunda yer alarak ekranlara dönüyor!

25. Yıllardır televizyon ekranlarında izlediğimiz evlilik programı Kısmetse Olur yıllar sonra geri dönüyor. Geçtiğimiz gün YouTube üzerinden yayınlanacağı duyurulan programın sunucusu artık belli oldu. Seda Akgül’ün uzun yıllar sunuculuğunu yaptığı programın yeni sunucusu kim oldu?

26. Türk televizyonlarının vazgeçilmezi olan gündüz programları arasındaki reyting savaşının sonucu belli oldu. Peki en çok hangi gündüz programı izlendi? Müge Anlı hangi mekana geldi? Müge Anlı’nın tahtını sallayan gündüz kuşağı programı ve sunucusu kimdi?

27. Survivor maçıyla adından söz ettiren oyuncu Barış Murat Yağcı, yarışın ardından oyunculuğa ara verdi ve önce müzik, ardından kitap yayınladı. Şu sıralar güzellik salonu açmaktan bahseden Barış Murat Yağcı, haberin doğru olduğunu açıkladı.

28. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin son bölümü tartışmaları da beraberinde getirdi.

29. Ekranların fenomen haline gelen Kısmetse Olur programı yeniden yayın hayatına başlıyor. Aşkın Gücü programıyla gelecek fenomen programın sunucusu Kısmet Öykü Serter’den programdan ilk fragman geldi. İşte Şans Ne Olur: Aşkın Gücü fragmanı!

30. Turabi Çamkıran, şiddetli parkurları ve ada yaşamıyla beğeni toplayan ve herkesin hafızalarında yer edinen Survivor yarışında yarışan başrol oyunculardan biri. Kısa sürede büyük ilgi gören isimlerden biri olan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından paylaştığı müstehcen fotoğraflarla hepimizi suskun bıraktı. Açıklamalarıyla ortalığı daha da hüzünlü bir şekilde karıştıran Turbo Turabi’den oldukça yakışıksız bir paylaşım geldi. Ünlü ismin paylaşımı sosyal medyada tepkilerin odağı oldu.

31. Star TV ekranlarında dikkatleri üzerine çeken yapımlardan biri de Duy Beni dizisi oldu. Genç oyuncu kadrosuyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken dizi, kasım ayında final yaparak ekranlara veda etti. Duy Beni dizisinin oyuncularından Rabia Soytürk, rolüyle hafızalara kazınan isimlerden biri oldu. Reyting kurbanı olan yapımıyla beğeni toplayan genç oyuncunun yeni projesi de belli oldu.

32. Sosyal medyada gördüğümüz iki yeni sevgili Mehmet Erbil’in kızı Yasmin Erbil ve Survivor’ın sevilen isimlerinden Yiğit Poyraz’dı. Yiğit Poyraz bir süre tüm ilişkilerini kapalı tutsa da sosyal medya fenomenleriyle yaşadığı aşkla gündeme gelmeye başladı. Kısa bir süre önce Yasmin Erbil’e gösterdikleri ilgiyi göstermekten çekinmiyorlar. Bakalım Yasmin Erbil’in doğum gününde neler olmuş…

33. Fatma Nur’un elenmesinin ardından ortada kalan dokuz yarışmacı arasında rekabet kızıştı. Büyük finale kalan kısa sürenin de etkisiyle hem yarışmacılar arasında gerilim artıyor, hem de yemekler giderek zorlaşıyor. Bakalım 4 Aralık gecesi MasterChef’te kim elendi?

34. Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen eski Survivor şampiyonu Turbo Turabi, zaman zaman yaptığı tartışmalarla da adından söz ettiriyor. Şimdi Turabi’nin hedefi Adem Kılıççı idi. Turabi’nin Twitter’daki maksatlı paylaşımının ardından Turabi ve Kılıçcı çatıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eve otele gelen Escort arnavutköy sitesi
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort